set. 6, 2016
Centre Andorra Sostenible

Benvinguts a un nou curs!

noucurs

El proper divendres, 9 de setembre, es donarà el tret de sortida a un nou curs escolar que arrenca amb molta il·lusió i projectes. Aquest curs 2016-2017 seguirem dinamitzant activitats d’educació ambiental a les escoles i treballant colze a colze amb tota la comunitat educativa per millorar ambientalment el dia a dia dels centres. I per fer-ho possible, des del Centre Andorra Sostenible volem posar a disposició de mestres una sèrie de recursos pedagògics que els poden ser d’utilitat a l’hora de planificar activitats i projectes als centres:

  • Guia de recursos d’educació per a la sostenibilitatNovena edició d’aquesta guia que té per objectiu donar a conèixer les activitats i els recursos educatius en matèria de sostenibilitat que estan a disposició dels centres d’ensenyament d’Andorra.
  • Calendari escolar 2016-2017Quarta edició d’aquesta eina que us facilitarà la tasca de programació del curs i alhora us informarà de les dates assenyalades del calendari ambiental internacional (dies mundials o altres dates d’interès sobre temes de sostenibilitat) i de les activitats i recursos pedagògics temàtics que el Centre Andorra Sostenible proposa per celebrar-les.
  • Catàleg de recursos educatius del Centre Andorra Sostenible. Curs 2016-2017Recursos i materials pedagògics del CAS adreçats a la comunitat educativa. Alguns s’ofereixen tant amb l’assistència d’un servei d’educadors del Centre com en préstec, per tal que siguin els mateixos docents qui els posin en pràctica. Tots els recursos són gratuïts i s’han de reservar prèviament, per telèfon, correu electrònic, a través del web www.sostenibilitat.ad o presencialment a la seu del CAS.
  • Recursos pedagògics recomanats per al curs 2016-2017Dossier ple de propostes, idees i recursos educatius que poden ser de molta utilitat als docents a l’hora de dissenyar i planificar activitats d’educació ambiental als centres escolars. Aquest nou document interactiu (fent clic al logo d’Andorra Sostenible tornareu a la pàgina d’índex) vol aglutinar els tradicionals dossiers que, amb motiu dels dies mundials del calendari internacional de la sostenibilitat, es confeccionaven en cursos anteriors, de tal manera que aquestes propostes educatives estiguin disponibles a principi de curs i siguin més fàcils d’implementar durant l’any. També podeu consultar els dossiers pedagògics de cursos anteriors en l’apartat de publicacions del web www.sostenibilitat.ad.
  • Nova monografia escola verda: “Un tast d’escola verda”Quarta entrega d’aquestes monografies, que en aquesta ocasió s’ha volgut dedicar a recollir experiències i propostes per inspirar projectes i activitats en matèria de medi ambient i sostenibilitat als centres educatius, siguin escola verda o no. A les activitats ja consolidades a Andorra s’afegeix una pluja d’idees amb noves accions. Us atreviu a posar-les en marxa? Podeu fer un cop d’ull a la monografia en la secció “Documents” d’aquest bloc.

Com veieu, un bon grapat de propostes per tenir ben present la sostenibilitat en l’inici i durant tots els mesos que ens esperen.

Només ens queda desitjar-vos que tingueu un bon curs escolar 2016-2017!

Comments are closed.