febr. 27, 2018
Centre Andorra Sostenible

Com podem ser més eficients i menys sorollosos quan fem desplaçaments per dintre de l’escola?

Això és precisament el que els alumnes i professors de l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany estan mirant de millorar al seu centre. I és que per dur a terme les activitats previstes diàriament (pati, menjador, educació física, plàstica, música…) més de mil persones es mouen per nou plantes i dues escales entre l’Escola Andorrana i l’Escola Maria Moliner.

Tantes persones amunt i avall és normal que acabin provocant sorolls i molèsties que interfereixen en l’activitat diària i que afecten la salut. Per això és important ser cívics i curosos en els desplaçaments, i també que aquests trasllats estiguin ben organitzats per evitar embussos o estones d’espera, de cara a garantir la bona convivència i respectar el treball dels altres.

En aquest sentit, aquest curs s’ha volgut donar un nou impuls per motivar els alumnes a seguir una sèrie de bones pràctiques i s’han portat a terme accions que faciliten els desplaçaments, com ara marcar els camins per fer les files i posar indicadors del sentit del desplaçament per les escales, o bé analitzar i avaluar com són d’eficients i silenciosos els trasllats de cada classe mitjançant uns quadres que serveixen per sensibilitzar i prendre consciència de com es fan.

Endavant amb el vostre projecte!

Comments are closed.