abr. 12, 2017
Centre Andorra Sostenible

Com prevenir l’ús de paper a l’escola?

Quan pensem a reduir l’ús de paper a l’escola i d’aquesta manera fer un consum més responsable i prevenir residus, sempre pensem en folis, fotocòpies o cartes i comunicats.

Doncs bé, des de l’Escola Andorrana d’Andorra la Vella ja fa mesos que duen a terme una acció emmarcada dins el projecte de centre que té a veure amb la prevenció de residus de paper, però amb un toc diferent. Es tracta de fer servir tovalloles de roba per eixugar-se les mans, de la mateixa manera que al menjador es poden fer servir tovallons de roba en comptes de paper d’un sol ús.

Tots els alumnes i mestres tenen a classe la seva pròpia tovallola per eixugar-se les mans, amb la qual cosa per cada rentada de mans (i penseu que a maternal es renten les mans força cops) s’estalvia un bon tros de rotllo de paper. En aquestes fotos podeu veure que bé que s’organitzen els alumnes de maternal A i B. I tots saben quina és la seva tovallola per la foto. Els mestres i els alumnes estan molt contents de com funciona l’experiència!

Comments are closed.