set. 15, 2014
Centre Andorra Sostenible

Comença el nou curs!

noucurs

Ja tenim aquí el nou curs escolar 2014-2015. Després d’un bon estiu per carregar piles, ja estem de nou als centres, amb moltes ganes d’aprendre, de gaudir i, naturalment, de ser més sostenibles. I és que un any més iniciem de nou el curs del projecte Escola Verda, enguany amb moltes idees i iniciatives per portar a terme, com ara millorar la gestió dels residus a l’escola, sensibilitzar sobre el soroll, mirar de fer un consum més sostenible i responsable i, per què no, naturalitzar i fer més verds i vius els nostres centres.

Les comissions Escola Verda de ben segur que ja s’estan començant a reunir per treballar els plans d’acció d’aquest 2014-2015 i organitzant la feina per a tot el curs. Per això us serà ben útil el calendari escolar de la sostenibilitat que us hem preparat, així com el catàleg de recursos educatius del Centre Andorra Sostenible que sabeu que està a la vostra disposició per completar la vostra oferta pedagògica, i també la setena edició de la Guia de recursos d’educació per la sostenibilitat, en la qual trobareu totes les activitats i els recursos educatius en matèria de sostenibilitat que estan a disposició dels centres d’ensenyament d’Andorra.

Aquest curs, però, també podem fer feina actualitzant la Diagnosi ambiental de l’escola, ja que tan important és saber on volem anar com quina és la nostra realitat ambiental. Això és, alhora, el punt perfecte de partida per a les escoles que aquest curs seran nova Escola Verda… Ah! Que encara no sou Escola Verda? Doncs mireu la guia de com ser-ho fent clic aquí i ja veureu que fàcil que és formar part del projecte!

Des del Centre Andorra Sostenible us desitgem un bon i sostenible curs escolar 2014-2015!

Comments are closed.