El Fòrum d’Escoles Verdes

El Fòrum és l’esdeveniment anual que serveix de punt de trobada per totes les escoles verdes del país. Es celebra cada any a inicis del mes de juny per celebrar tant el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) com el tancament del curs acadèmic de les escoles verdes.

En què consisteix?

Durant la jornada els propis alumnes són els encarregats de posar en comú les activitats i projectes que han portat a terme durant el curs als seus centres mitjançant presentacions, mostres pedagògiques, etc. Tot enmig d’un ambient de festa on també tenen lloc actuacions musicals i de teatre, un esmorzar sostenible, etc.

Alhora, el Fòrum també és el lloc on es fa el reconeixement públic dels projectes escola verda de cada centre. D’aquesta forma, les escoles que ja eren escola verda renoven el seu guardó al temps que aquells centres que durant el curs han superat el procediment per ser-ho reben el seu guardò com a nova escola verda.

5 Anys d’Escola Verda

El passat divendres 5 de juny  de 2015 es va celebrar la cinquena edició del Fòrum d’Escoles Verdes, una jornada que va ser la culminació dels primers cinc anys de vida d’aquest projecte. Arran d’aquest aniversari, es va presentar el documental dedicat a aquests cinc anys de projecte: “5 Anys d’Escola Verda