maig 13, 2015
Centre Andorra Sostenible

L’Escola Andorrana de Batxillerat també participa de la Jornada “Clean Up Day”

institut

Amb motiu de la jornada “Clean Up Day” europeu, el passat divendres 8 de maig, 25 alumnes voluntaris del 1r curs de l’Escola Andorrana de Batxillerat acompanyats per una dotzena de professors del mateix centre, equip directiu i membres de la comissió d’escola verda, van portar a terme una neteja dels residus acumulats a l’entorn del Camí del Solà de Santa Coloma.

Així durant l’estona del pati, els participants es van poder recollir fins a un total de 56 kg de brossa, principalment envasos, paper i vidre,  que al llarg dels anys s’han anat acumulat en aquest espai a causa de comportaments poc cívics.

L’activitat va ser valorada molt positivament per diversos motius. En primer lloc, pel seu valor ambiental i paisatgístic ja que es va aconseguir millorar l’estat de consevació del Camí del Solà, una via molt transitada per turistes, alumnes i veïns. I en segon lloc pel valor pedagògic de l’activitat, dedicada al foment dels comportaments responsables i sostenibles envers l’entorn, i per la seva contribució al reforç de la convivència entre tota la comunitat educativa.

Per totes aquestes raons, la recentment creada comissió Escola Verda de l’Escola Andorrana de Batxillerat que treballa en la incorporació d’aquest centre al projecte de cara al proper curs 2015-2016, té previst a curt termini tornar a repetir l’experiència.

Endavant!

Comments are closed.