nov. 21, 2012
Centre Andorra Sostenible

El 7è Concurs d’Iniciatives Ambientals premia la tasca de tres Escoles Verdes

gent

El passat dimarts 20 de novembre van ser lliurats els guardons de la setena edició del Concurs d’iniciatives ambientals en una cerimònia que formava part dels actes programats en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que s’està celebrant entre els dies 17 i 25 d’aquest mes.

Aquest concurs és una iniciativa del Comú d’Escaldes-Engordany i el Departament de Medi Ambient del Govern d’Andorra i promocionada mitjançant el Centre Andorra Sostenible que té com a objectiu premiar les accions d’entitats, associacions, escoles, empresaris i ciutadans en general que s’estiguin realitzant o que s’hagin portat a terme durant el 2012 en l’àmbit del desenvolupament sostenible, la protecció del medi ambient, l’educació ambiental i, especialment, en relació amb la prevenció de residus.

Enguany, tres Escoles Verdes han estat premiades:

– L’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp amb el seu projecte Salvem el gall de bosc consistent en la neteja dels camins de Canillo afectats en les ventades de l’hivern passat i que ha resultat guanyadora en la categoria Escolars i universitaris.

– L’Escola Espanyola d’Escaldes-Engordany, guanyadora del segon premi en la categoria Escolars i universitaris amb la iniciativa ambiental Reciclar i aprofitar centrada en la prevenció de la producció de residus.

– I l’Escola Andorrana de Maternal i Primera Ensenyança de St. Julià de Lòria, guanyadora del guardó especial a la millor iniciativa en prevenció de residus amb el seu projecte 15 abans + 15 ara = 30 anys de futur.

Alhora, el concurs també ha premiat la iniciativa Parada solidària tots som NSORK, presentada per l’AMPA de l’Escola Janer, un dels centres que enguany han iniciat el treball per esdevenir Escola Verda durant el proper curs 2013-2014.

Comments are closed.