maig 22, 2013
Centre Andorra Sostenible

Voleu saber on va a parar cada envàs? I què se’n fa?

triatge

Les Escoles Verdes tenen a la seva disposició un servei de transport en autocar gratuït per visitar les instal·lacions del Centre de Triatge d’Envasos de la Comella.

En aquesta visita guiada, els alumnes (a partir del segon cicle de primera ensenyança) descobriran com es gestiona la fracció d’envasos dels residus sòlids urbans (RSU), amb aspectes que van des de la logística de la recollida selectiva en els contenidors grocs fins a les tècniques de classificació, separació i empaquetament dels residus d’envasos per transportar-los a les plantes de reciclatge.

Aquesta visita guiada es pot completar amb altres activitats, com són la visita a la Deixalleria Industrial de la Comella ―centre de recepció dels residus especials i valoritzables de tot Andorra― i la visita al punt educatiu del Centre de Tractament de Residus, espai lúdic i pedagògic entorn de la temàtica de la gestió sostenible dels residus urbans.

Per a més informació sobre aquestes instal·lacions, podeu visitar el web http://www.ctra.ad i consultar alguns dels seus materials didàctics.

Per reservar aquesta activitat, així com per tenir més informació de les diferents visites a les instal·lacions de gestió ambiental que es porten a terme a tot el país (estacions depuradores d’aigües residuals, estacions de control de la qualitat atmosfèrica o deixalleries), podeu seguir aquest enllaç a la secció “visites guiades” o bé contactar directament amb el Centre Andorra Sostenible.

Leave a comment